Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Mar 14, 2018

Helena har alltid drömt om sjuksköterskeyrket och hennes dröm blev sann med råge. Helena har en bred erfarenhet från allmänsjuksköterksa till 1:a linjenchef till projektledare för cancersjukvård och nu är hon dessutom Tjänsteman i Beredskap i Kalmar Län. Lyssna och lär dig mer om denna spännande specialité.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på Instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna! #sjuksköterskesnack #TIB #tjänstemaniberedskap #sjuksköterska

Musik: https://www.bensound.com Funny song