Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack

Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

About

I podden sjuksköterskesnack kommer vi, Johanna Bjerkert och Andréa Berg, att ta med er som lyssnare in i en sjuksköterskas underbara värld. Vi kommer att öppna dörrar och ge er insyn i vårt komplexa arbete, vad man kan arbeta med som sjuksköterska, vart man kan arbeta och hur man kan arbeta. Vilka specialistutbildningar som finns mm. Vi som gör den här podden är både sjuksköterskor och systrar, och våra gäster kommer att berätta om sina olika arbetsplatser och inspirera er till studier eller kanske ett nytt steg i livet. Hörlurar på och välkommen in.