Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack

Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 31, 2018

Hon drömde om sjuksköterskeyrket från 6 års ålder, hon ville bli barnmorska. Alla drömmar gick inte i uppfyllelse men hon anser att hon idag har världens bästa jobb på IVA i Umeå och i flygplan högt ovan molnen. I veckans avsnitt hör du Marias berättelse om sitt flygande sjuksköterskejobb.

Glöm inte att...


Jan 24, 2018

Att jobba som sjuksköterska inom asyl- och flyktinghälsovård är ett väldigt tacksamt och utvecklande jobb som fortfarande formas utifrån samhällets behov. Hör Kristin berätta om sin arbetsvardag, utmaningar och framtids planer i veckans avsnitt av sjuksköterskesnack.

Glöm inte att prenumerera på vår...


Jan 17, 2018

Är du nyfiken på mindre traditionella sjuksköterskejobb eller redo för en ny utmaning? Har du vad som krävs för ett utmanande jobb till sjöss, där du är den enda sjuksköterskan dygnet runt i 14 dagar. Kanske är du bara nyfiken på världens bästa jobb? Lyssna på veckans avsnitt av sjuksköterskesnack.

Glöm...


Jan 10, 2018

I dagens avsnitt gästas vi av sjuksköterskan Anne-Lie, som ger oss en inblick i hjärtsjukvård. Ett arbete som är både spännande, intressant, lärorikt och med många olika jobbmöjligheter, för såväl erfarna som nyutexaminerade sjuksköterskor.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna...