Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Nov 28, 2018

Avsnitt 56. Josefin läste juridik, men när sonen föddes och mycket tid spenderades på sjukhuset blev Josefin inspirerad till att byta bana och 2008 blev hon färdig sjuksköterska. Så småningom föll hennes intresse på forensisk omvårdnad. Vi pratar framtid och utveckling, vi pratar spårsäkring och konstaterar att vi behöver bli bättre på att fråga våra patienter om de utsatts för våld. 

#avsnitt56 #forensiskomvårdnad #sjuksköterska #våldsutsatta #brottsoffer #gärningsman #spårsäkring #bevis #bemötande #stöd #akutmottagning #bästajobbetivärlden #LNU #sjuksköterskesnack #VINR #rättsmedicin #fotografering #NCK

Musik: https://www.bensound.com Funny song