Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 29, 2020

I ett regnruskigt Örebro sitter Kristofer och pratar med oss om det bästa jobb som finns. Kristofer är urologi sjuksköterska. Från att ha varit en vilsen 19 åring insåg han efter nästa 3 års ekonomistudier att sjuksköterska var ett BRA yrke. Att Kristofer älskar sitt jobb bland njurstenar och diverse urologi sjukdomar kan man ej ta fel på. Häng med och hör hur jobbet på en urologisk behandlingsenhet i Örebro kan se ut och hur det skiljer sig från en vanlig urologi mottagning.


#avsnitt93 #urologiskbehandlingsenhet #njursten #blodtransfusion #stötvågsbehandling #självständigtarbete #cystoskopi #urinvägar #prostata #cancer #man #kvinna #barn #mannensgynekolog #preop #örebro #malmö
Musik: https://www.bensound.com Funny song