Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 15, 2020

När Fias barn var 1, 3 & 5 år gamla kände hon att det var superbra att börja plugga till sjuksköterska. Familjeliv och studier var en bra kombination vilket även fick henne att läsa vidare och idag är hon specialiserad barnsjuksköterska. Vi konstaterar också att alla vi sjuksköterskor gör avtryck, vårt bemötande och vårt handlande kan inspirera människor. Vi grälar om när man ska få ta blodprover på små barn och så pratar vi om neonatalvård på avdelning, i hemmet och på mottagning.


#avsnitt91 #neonatalvård #hemsjukvård #ceps #vecka30 #vecka22 #förtidigtfödda #ikterus #hjärtfel #underviktig #kuvös #kalmar #lund #linköping #cpap #respirator #A #tillväxtavdelning #amningsavdelning #bröstmjölksdonation


Musik: https://www.bensound.com Funny song