Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Feb 25, 2020

När Anna var liten läste hon boken ”kvinnor i vitt” och efter lite sökande insåg hon att kvinnorna i vitt satte sina spår in i drömmarnas värld och att det var sjuksköterska hon skulle bli. Idag inser hon att det var det bästa valet då hon kan kombinera omvärldsfrågor och praktiskt arbete. Anna har hunnit avverka två långa uppdrag för läkare utan gränser på Haiti och i Irak och mer om. Ge vård och lindra nöd är läkare utan gränsers motto och hur det går till får ni veta mer om i dagens avsnitt genom fältarbetare och sjuksköterskan Anna.

#avsnitt95 #haiti #irak #läkareutangränser #arabiska #franska #doctorswithoutborders #landmina #fältarbetare #sjuksköterska #gevårdochlindranöd #engelska #tropikmedicin #kirkuk #arbetslivserfarenhet #stockholm #flexibilitet #flyktingläger   

Musik: https://www.bensound.com Funny song