Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jun 13, 2018

Arbetet på en intensivivårdsavdelning är spännande och lärorikt, avancerat och medicintekniskt. En arbetsplats där personalen känner att det finns tid för att vårda sin patient och där man har ett fantastiskt teamarbete. Emelie berättar om arbetet på allmän IVA, sammarbetet med neo och lite kafferumssnack.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #IVA #neonatal #intensivvård #specialist #kalmar #allmäniva #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song