Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Feb 27, 2019

2008 tog han examen i Jönköping. Under sin ”working holiday” i Australien mötte han brittiska sjuksköterskor som verkade ha ett glassigt jobb som sjuksköterska vid poolkanten och där föddes hans drömmar om att bli sjuksköterska. Från studier i Jönköping till lungmedicin i Göteborg sen svävade han iväg i sina tankar jobba på en oljeplattform eller arbeta i Dubai eller bli en flygande sjuksköterska som i ”Doktorn kan komma”. I tankekaoset började han fundera på att driva eget. Under specialistutbildning till IVA sjuksköterska och flytt till Stockholm tog entreprenörskapet fart, det rullade på och idag är han vd för sitt alldeles egna bemanningsbolag Sjuksyrra.se. Ett inspirerande avsnitt om att ta sjuksköterskejobbet till en helt ny nivå.

#avsnitt65 #bemanningssjuksköterska #HLR #entreprenör #inspiration #lungmedicin #Göteborg #IVA #specialistsjuksköterska #SÖS #sjuksyrra #sjuksköterska #bästajobbetivärlden #ekonomi #marknadsföring #konsult #medrek #medrekmässa #Stockholm #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song