Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Apr 11, 2018

Hon sökte alla tillgängliga jobb, hon kunde tänka sig att jobba med allt utom barn. Hon blev överraskad när telefonen ringde och hon blev erbjuden en tjänst på neo. En livrädd Elna tackade ändå ja, då det var en fast tjänst. Hon blev kvar i 5 år, överkom sin rädsla och i förälskelsen till barnsjukvård läste hon vidare till barnsjuksköterska och idag arbetar hon som skolsköterska. Ett jobb hon älskar!

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna #sjuksköterskesnack #skolsköterska #barnsjuksköterska #stoltsjuksköterska

Musik: https://www.bensound.com Funny song