Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack

Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Mar 28, 2018

Martina, en doldis, som i dagens avsnitt sätter strålkastarljuset på den legitimerade psykiatrisjuksköterskans arbete inom kommunen. En av hennes barndomsdrömmar var att arbeta inom psykiatrin eller äldrevården och idag gör hon båda delarna.....och lite till. Hör "Tina" berätta om för oss en helt...


Mar 21, 2018

Från början var drömmen för Malin att bli präst, sen övergick drömmen till att bli sjuksköterska. Efter 11 år inom slutenvården var det dags för en ny utmaning och så småningom blev hon utbildad  företagssköterska. Hör hennes berättelse om sitt jobb inom företagshälsovården.

Glöm inte att...


Mar 14, 2018

Helena har alltid drömt om sjuksköterskeyrket och hennes dröm blev sann med råge. Helena har en bred erfarenhet från allmänsjuksköterksa till 1:a linjenchef till projektledare för cancersjukvård och nu är hon dessutom Tjänsteman i Beredskap i Kalmar Län. Lyssna och lär dig mer om denna...


Mar 7, 2018

Anestesisjuksköterskan Helena fick en företagsidé och sedan 8 år tillbaka driver hon sin egen estetiska klinik. Med olika injektionsbehandlingar tar hon sig an arga rynkor, kråksparkar, sura mungipor mm. Hör Helena berätta om det kontroversiella till det helt accepterade steget.

Glöm inte att prenumerera på...