Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Sep 5, 2018

Avsnitt 44. Brännskadecentrum i Linköping, är en av två riksenheter i Sverige med specialisering på brännskador och servar främst södra Sverige. På BRIVA, BRAVA och brännskademottagningen tas människor omhand som drabbas av större brännskador. Somliga är allmänsjuksköterskor, somliga är specialiserade och Jimmy, secialistsjuksköterska pratar om brännskadevård och ger oss en liten inblick delar med sig av sin kunskap mm. Missa inte våra 3 avsnitt om brännskadevård i olika nivåer.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #BRIVA #BRAVA #brännskador #flamskador #benisn #sjuksköterska #missbruk #riskbedömning #hypovolemi #bakteriefrisepsis #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song