Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Oct 3, 2018

Avsnitt 48! I majoriteten av diskussioner kring sjuksköterskor handlar det ofta om dåliga löner och dåliga villkor och i dagens avsnitt skall vi ägna oss åt gruppen människor som arbetar helt gratis, bara för att de vill! Andréa berättar om magin med volontärarbete i låginkomstländer världen över. Ett arbete som belönas med mango, sockerrör, kärlek och leende - en betalning som inga pengar i världen kan ersätta! Hör hennes berättelse, förverkliga dina drömmar som kan ge andra möjligheten till drömmar!

#volontär #operationsmile #LKG #medmänniska #möten #humanitärtarbete #utbildning #äventyr #operation  #bästajobbetivärlden #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song