Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Apr 4, 2018

I år firar Christina 30 år som sjuksköterska, trots att drömmen var att bli sjukgymnast. Som sjuksköterska på hjärtavdelningen blev Christina ansvarig för internutbildningar och föreläsningar. Då vaknade kärleken till att utbilda och idag är hon adjunkt på heltid och utbildar sjuksköterskestudenter på Linnéuniversitetet. Hör hennes berättelse i veckans avsnitt av Sjuksköterskesnack.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna #sjuksköterskesnack #adjunkt #linnéuniversitetet #student

Musik: https://www.bensound.com Funny song