Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Sep 12, 2018

Avsnitt 45. Idag för ni höra Matilda Karlsson som arbetar som sjuksköterska på brännskademottagning, vid brännskadecentrum i Linköping. Vi påstår att hon är expert på såromläggning och brännskadevård och hon kommer ge er tips på hur man skall hantera brännskador, omläggningar och diverse andra tips. Hon är inte bara sjuksköterska, hon forskar också. Välkomna att lyssna!

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna #sjuksköterskesnack #brännskador #mottagning #ingenskalman #Linköping #sårvård #avmedkläderna #honung #lärandearbetsmiljö #bästajobbetivärlden #kallljummetvatten #brännskadecentrum

Musik: https://www.bensound.com Funny song