Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

May 30, 2018

Vi sätter ned foten en gång för alla, att jobba på NeoIVA betyder inte att man jobbar på förlossningen. På förlossningen handhar man välmående barn, på NeoIVA vårdar man sjuka barn som behöver hjälp för att överleva. Björn är en stick- och flygglad sjuksköterska, som i dagens avsnitt berättar om sitt fantastiska och varierande jobb.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #NeoIVA #neonatal #intensivvård #specialist #umeå #transportteam #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song