Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Oct 10, 2018

Vad har journalistik gemensamt med sjuksköterskeyrket? I dagens avsnitt pratar vi om att byta karriär, vi pratar om att vara ”vuxen student”, vi pratar om Sara Heymans bok ”Sjukt syster”. Vi pratar om vad som sitter i väggarna, vad vi gör som vi inte borde och filosoferar kring vad som förändrats och har saker förändrats över 150 år. Vart står vi idag och vart är vi sjuksköterskor på väg. Vi belyser strukturella problem och försöker göra oss sjuksköterskor lite mer medvetna om fallgroparna så att vi tillsammans kan stå upp och bryta negativa trender för en bättre utmanande och mer utvecklande framtid. Kort och gott i det här avsnittet blir det Sjuksköterskesnack!

#Avsnitt49 #journalistik #författare #sjuksköterska #ÖNH #vuxenstudent #dagensmedicin #Esterblenda #Sjuktsyster #kärlekochupprorisvensksjukvård #sjuksköterskesnack #sägaldrigaldrig