Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Apr 28, 2018

I dag har vi valt att göra en avstickare. Vi har fått möjligheten att prata med Merete Salmeling, en vanlig medmänniska med hjärtat på rätta stället och en njure mindre. Hon berättar om sin berg- och dalbaneresa från tanke till handling i att donera sin njure till sin behövande bror. Välkomna med på hennes resa.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #IVA #anestesi #operation #transplantationskoordinator #donator #njure #syskonkärlek #göteborg #sahlgrenska #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden #medmänniska

Musik: https://www.bensound.com Funny song