Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Sep 19, 2018

I dagens 46:e avsnitt berättar vår alldeles egna Bulldozer, Mona Wahlgren om sitt inspirerande arbete som folkhälsoutvecklare på Gotland. Hör om hennes arbete med tobaksprevention, tips och trix för tobaksavvänjning och hur Mona fick sjukhuset att bli rökfritt och det framtida målet, ett rökfritt samhälle 2025, ”tobacco end game”.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #gotland #folkhälsoutvecklare #nonsmokinggeneration #sjuksköterskormottobak #UMO #overheadapparat #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden #tobaksprevention #vårdförbundet

Musik: https://www.bensound.com Funny song