Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Oct 17, 2018

Avsnitt 50! I dagens avsnitt åker vi upp till Norra Öland och pratar med distriktssjuksköterskan Frida som delar med sig av sitt spännande jobb. Ett hektiskt men fantastisk roligt och tillfredsställande arbete. Stora geografiska områden skall täckas under dygnets alla timmar med allt ifrån personliga besök till telefonsamtal. Mycket kunskap bör man ha då jobbet har en stor spännvidd med allt från läkemedelshantering, provtagning, katetervård, dialys, såromläggningar, ja listan kan göras hur lång som helst så på med hörlurarna och tryck på play.

#DSK #avanceradhemsjukvård #planering #delegering #ansvar #sårvård #smörgåsbord #CVK #TPN #bästajobbetivärlden #sjuksköterskesnack #Öland #Borgholmskommun

Musik: https://www.bensound.com Funny song