Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jul 4, 2018

På sätt och vis renskötare men definitivt sjuksköterska sedan 1985. Hon hade drömmar om att bli flygvärdinna, skådespelare, hälsovårdsinspektör, arkeolog men drömmen om att bli sjuksköterska fanns också högt upp på listan. Extrem glesbygd definieras som väglöst land där inga bilar kan köra, och att utbilda lekmän som tex renskötare i en anpassad form av ATLS är en viktig del av akutsjukvård i extrem glsebygd. Vi pratar också om samisk hälsa.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #glesbygd #glesbygdsmedicinsktcentrum #akutsjukvårdiextremglesbygd #AKMC #umeå #dorotea #distriktssjuksköterska #doktoran #samiskhälsa #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song