Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jul 11, 2018

Att jobba hårt och hjälpa andra har alltid varit en dröm för Maria och tillslut kom hon iväg på sitt första uppdrag. I 6 månader befann hon sig i en stor flyktingförläggning i Sydsudan och förlöste kvinnor, ibland flera stycken på samma gång, i samma rum. Hör henne berätta om sitt livs äventyr i dagens avsnitt av Sjuksköterskesnack.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna #sjuksköterskesnack #barnmorska #läkareutangränser

Musik: https://www.bensound.com Funny song