Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Apr 24, 2018

Petra och Matilda hittade sitt favoritjobb inom transplantationsenheten på Sahlgrenska sjukhuset, efter att de läst sin specialistutbildning. Båda är eniga om att sjuksköterskeyrket är så enormt brett och vad man än har för intresseområde kan man alltid finna ett jobb som passar en när man har tagit sin examen. Från administrativt skrivbordsarbete till ett sömnlöst dygn när organ skall hämtas och transplantationer koordineras. Ett viktigt jobb som kräver sin sjuksköterska.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #IVA #anestesi #operation #transplantationskoordinator #donator #underfyratimmar #beredskap #skandinavien #island #blåljus #göteborg #sahlgrenska #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song