Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

May 1, 2018

Ann, som är så mycket mer än sjuksköterska. Hon vet inte varför hon blev sjuksköterska men en dag för länge sedan, på påsklovet, bara poppade det upp att hon ville bli sjuksköterska. Efter ett halvår på en ögonavdelning som sjukvårdsbiträde började hon studera, till ett yrke som enligt henne är svinkul. Hon säger också snart 41 år senare att hon fortfarande har världens bästa jobb och att det finns hur mycket som helst att göra och det är bara den egna tanken som är begränsningen. Yrket kan ta dig över hela världen. Hör Anns berättelse om sjuksköterskejobb, universitetsjobb och hennes forskning.

#intensivvård #anestesi #blåljus #forskning #transplantation #donation #svinkul #bästajobbetivärlden #attityd #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song