Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Feb 20, 2019

Är du nyfiken på bemanningsjobb? Vill du skräddarsy ditt drömjobb? Funderar du kring vad som händer om du blir sjuk eller ditt pensionssparande. Har du tankar kring hur anställningsprocessen går till och uppdatering i HLR. Vill du veta om bemanning är något för dig då skall du lyssna på dagens avsnitt för där tar vi upp allt du behöver veta för att ta det där steget. Mehri och Josephine från bemanningsbolaget Docia berättar om hur bemanningsarbete fungerar i stora drag. Vi konstaterar också att arbetsmarknaden som sjuksköterska kommer inte att sina på ett tag. *Obs, försäkringar och pension mm kan vara olika från bemanningsbolag till bemanningsbolag något du själv måste vara uppmärksam på.

#avsnitt64 #bemanning #sjuksköterska #docia #drömjobb #flexibilitet #möjligheter #helasverige #marknadsmässigalöner #sjusköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song