Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Nov 3, 2020

Vi har pratat med Angelica som tyckte att sjuksköterska lät skittråkigt, hon ville bara åt förlossningar. Men såklart upptäckte hon vilket fantastiskt yrke sjuksköterska är. Hon skapade sig sin egen perfekta tjänst då möjligheten fanns. Vi får följa med Angelica på jobbet inom Kvinnokliniken i Lund. Vi får höra hur en arbetsdag ser ut och vilken typ av patienter som söker Gynakuten och vilka som behandlas på Gynavdelningen. Och om bristen på män.

#avsnitt105 #sjuksköterskesnack #gynekologi #endometrios #blödning #missfall #onkologi #rotation #entreprenör #kirurgi #prioritering #gravida #ickegravida #operation #kvinnligtkön #myom #buksmärta #lund #malmö #1177 #underliv #mastit #vetaldrigvadsomkommer #learningbydoing

Musik: https://www.bensound.com Funny song