Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jun 6, 2018

En 5 terminers sjuksköterskeutbildning, vårdlärarutbildning, IVA specialist, ledarskapsutbildning. 43 år senare sitter hon i vår studio och berättar om sina fantastiska och inspirerande resor som hon gjort i sin sjuksköterskekarriär och idag arbetar hon som avdelningschef. Har du drömmar, lyssna och gör dina drömmar till verklighet.

"Vad är du rädd för"

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna. #chef #ledarskap #intensivvård #specialist #kalmar #förändringsarbete #kirurgi #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden #vadärduräddför

Musik: https://www.bensound.com Funny song