Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 23, 2019

I dagens 60:e avsnitt pratar vi med en Öron Näs och hals sjuksköterska. Vi pratar om drömmen om att jobba som cykelmekaniker till verkligheten att utbilda sig sjuksköterska. Vi får en liten lektion om CPAP och sömnapné, epistaxis (näsblödning) och självhjälp. Att jobba på en ÖNH-mottagning är ett mycket varierande arbete med allt ifrån telefonrådgivning, sömnapnéutredning och utprovning av CPAP till att assistera vid mindre operationer och en hel godispåse däremellan med blandade godsaker. Lyssna så förstår ni.

#avsnitt60 #ÖNHmottagning #sjuksköterska#halsinfektion #halsböld #epistaxis #basalcellscancer #näsfrakturer #främmandekropp #hammare #städet #stigbygeln #tungband #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song