Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Aug 22, 2018

Therese har två arbetsplatser. Hon alternerar mellan arbetet på geriatriska kliniken och geriatriska rådgivningsteamet. Rådgivningsteamet specialiserar sig på sköra äldre med patienten i fokus och deras hemsituation. Det är ett multidisciplinärt team med läkare, sjusköterskor, apotekare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som arbetar för att förbättra sjuka äldres situation.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt - dela gärna #sjuksköterskesnack #geriatrik #rådgvningsteam #multisjuk #akutvårdsavdelning #multidisciplinärateam #möjligheter #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song