Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Nov 8, 2017

Caroline Radke berättar om hur det var att jobba som sjuksköterska i Abu Dhabi. Caroline jobbade på BRIVA som sjuksköterska men nyfikenheten på utlandsjobb fanns där och det fanns inget som hindrade hennes drömmar från att förverkligas, hon gav sig av till Abu Dhabi. Här börjar hennes berättelse, om det som kom att bli 3 år i Abu Dhabi.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast för mer inspirerande berättelser. Gilla oss på FB och följ oss på instagram för våra senaste uppdateringar.

Musik: www.bensound.com     Happy Song