Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Nov 21, 2018

På årets 325:e dag i avsnitt 55 gästas sjuksköterskesnack av Eva Danell. Sjuksköterska på ortopedmottagningen. En dröm som blev verklighet i födelsestaden Gävle. Sjuksköterskejobbet tog sin början på en lungmedicinsk avdelning, efter några år gick resan vidare till ortopedmottagningen och 2016 blev en tjänst tillgänglig på ortopedmottagning. En stor förändring schemamässigt, det är en utmaning att gå från obekväma arbetstider till må-fr, både på gott och ont. På mottagningen möter vi alla människor från nyfödda till de äldre äldre.

#avsnitt55 #ortopedmottagning #sjuksköterska #måndagtillfredag #sårvård #frakturer #skelett #mjukdelar #sjuksköterskemottagning #amputation #bästajobbetivärlden #kalmarlän #sjuksköterskesnack #semänniskan

Musik: https://www.bensound.com Funny song