Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Sep 24, 2019

Drömmen var att jobba på ett stort sjukhus, hon var undersköterska och när hon flyttade fick hon inget jobb och då sökte hon sjuksköterskeutbildningen. I 33 år har Monica arbetat i samma byggnad som sjuksköterska. Hon började med strokepatienter men är idag ansvarig för demensutredning av patienter som kommer på remiss. Idag berättar hon om sitt viktiga arbete och som demenssjuksköterska.

#avsnitt84 #gk #grk #lvk #vårdaväldre #demenssjuksköterska #demens #utredning #remiss #minnestest #klocktest #undersköterska #demensmarkörer #personlighetsförändring #LP #utredning #ksbtest #diagnostisering #anhörigsjukdom #hjärnskadeteam #silviasyster #läkemdelsstudie

Musik: https://www.bensound.com Funny song