Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 30, 2019

I hennes dagböcker från mellanstadiet skrev hon om att hon skulle bli sjuksköterska och så blev det, omvårdnad i gymnasiet och sjuksköterska på högskolan. Men sårvård var långt ifrån en dröm men under jobbet i Jönköpingskommun halkade hon in i en sårvårdsgrupp och idag har hon världens bästa tjänst som sårvårdssjuksköterska. Från en blank arbetsbeskrivning till 2 A4 sidor där hon arbetar med allt från upphandling av madrasser, kompressionsstrumpor, utveckla sårvårds PM till undervisning på högskolan och poddare på arbetstid! För att jobba med sår måste man vara lite speciell, lite konstig……..å bort med absförband!

#avsnitt61 #madrasser #kompressionsstrumpor #upphandling #förband #nutrition #sårperspektiv #trycksårsmätning #sårpodden #jönköpingskommun #bensår #trycksår #tumörsår #bästajobbetivärlden #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song