Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jan 16, 2019

Syftet med det mobila teamet är att ”ta akuten till patienten istället för patienten till akuten.” Målgruppen är våra sköra äldre och man arbetar i team i syfte att se och vårda hela patienten, där sjuksköterskorna har större befogenheter än kommunsjuksköterskor, i vissa kommuner. Teamet har en stor efterfrågan ute i kommunerna, en tjänst som minskar sjukhusbesök och inläggning, till förmån för patienten.

#avsnitt59 #mobilateamet #sjuksköterska #hälsostaden #ängelholm #äldreäldre #teamarbete #helhetssyn #medicinteknik #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song