Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Mar 13, 2019

Fia har jobbat med det mesta på inom sjukvårdens väggar. Mycket erfarenhet från olika vårdavdelningar och primärvården som ”vanlig sjuksköterska”. Idag säger hon att hon inte är en ”vanlig sjuksköterska”, eftersom att hon inte har ett dagligt patientmöte. Fia fann sitt drömjobb inom sjukvårdsrådgivning på hälsocentralen och idag har hon gått över till den anonyma frågetjänsten på 1177 vårdguiden på webben. Hon ger oss nya dimensioner på sjuksköterskejobbet och vad 1177 erbjuder.

#avsnitt67 #1177 #UMO #vårdguiden #anonymfrågetjänst #sjuksköterska #svarare #pinsammafrågor #läkare #kuratorer #samordnadesjuksköterskor #skrivaenkelt

Musik: https://www.bensound.com Funny song