Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Apr 30, 2019

Hon började sin karriär med att vårda kompisarnas dockor och ge dem mediciner. Shadan, hon är en sann sjuksköterska som har läst sjuksköterskeutbildningen x 2 = supersjuksköterska! Under sitt arbete på ÖNH-avdelningen vårdade hon en patient med diabetes och då insåg hon hur lite hon kunde och hur mycket det fanns att lära. Hon blev nyfiken, studerade diabetesvård och idag brinner hon för diabetesvård och arbetar på en diabetesklinik.

#avsnitt73 #cityklinik #diabetes #diabetessjuksköterska #föreläsning #insulin #blodsocker #sjuksköterska #kulturanpassad #motion #förebyggandevård #prediabetesmottagning #stockholm #livsstil #urbanisering #bukfetma #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song