Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Sep 10, 2019

Avsnitt 83 skulle mestadels ha handlat om eventsjukvård men det blev så mycket mer. Det pga att sjuksköterskeyrket ger oss oändliga möjligheter. Helena är en sjuksköterska som inte sparar på syrgasen. Hon blev sjuksköterska då hon hittade ett universitet där hon parallellt med studierna kunde lära sig att åka slalom samtidigt, eftersom att skidåkningen var viktigast. Och sjuksköterskebanan kom hon in på, på det mest märkligaste sätt….genom sin sjuka mamma. Och hela Helenas liv har präglats av sjuksköterskejobb på båt, i ambulans, i skog, på hästevent, vid sidan av rallybanor på olika ställen i Sverige. Lyssna, det går inte att sammanfatta.

#avsnitt83 #eventsjukvård #vikingline #ambulans #akvariefiskar #iva #ambulans #växjö #slalom #dermabond #smärklinik #svenskarally #björnskifs #suturering #sjöräddning #helikopter

Musik: https://www.bensound.com Funny song