Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Oct 22, 2019

Det var ett rött äpple från en undersköterskas matlåda som fick Ida att själv välja sjuksköterskebanan som vuxen. Efter lite erfarenhet från plastikavdelningen blev hon så småningom kontaktsjuksköterska för patienter med läpp- käk- gomspalt och deras familj. Idag skapar hon en relation med blivande föräldrar, där man upptäckt en spalt vid en ultraljudsundersökning, för att förbereda dem på vad som kommer att ske efter förlossningen. Sen är hon med och följer barnets utveckling upp till 19 års ålder.

#avsnitt86 #äpple #smådetaljer #lösningsfokuserad #sjuksköterska #rekonstruktivplastikkirurgi #foniater #LKG #uppsala #plastikkirurgi #näskrok #samordning #amning #flaska #sjuksköterskesnack


Musik: https://www.bensound.com Funny song