Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Oct 31, 2018

Avsnitt 52. Efter några år som ekonom insåg Erika att livet är så mycket mer än siffror och i London insåg hon att hon ville jobba med människor. Idag är hon sjuksköterska på en infektionsavdelning, ett karriärbyte hon inte ångrar en sekund. Är man inte rädd för att bli smittad om man jobbar på en infektionsavdelning? En vanlig fråga som Erika får och frågan är hur många sjukdagar hon har sedan sin första arbetsdag. Lyssna på dagens avsnitt så får du svaret och mer därtill.

#avsnitt52 #Infektion #sjuksköterska #smittskydd #vårdhygien #slussrum #influensa #calici #endocardit #tb #antibiotika #bästajobbetivärlden #kalmarlän #sjuksköterskesnack #ebola

Musik: https://www.bensound.com Funny song