Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Feb 13, 2019

Avsnitt 63. Intresset för sjuksköterskearbetet växte successivt framåt genom kost och hälsa, studier i Australien, kärlek för anatomi och jobb som personlig tränare för äldre. Vårdyrket gick tillslut i arv och idag är John en mogen operationssjuksköterska. Vi kommer prat om det mesta men mycket fokus kring att studera som vuxen och bli ”ny på nytt” fast man är erfaren och inte bara en student på praktik. Idag återfinns han på OP 5, Neurokirurgi Sahlgrenska sjukhuset.

#avsnitt63 #vuxenstudent #sjuksköterska #operationssjuksköterska  #kostochhälsa #Göteborg #sahlgrenska #baclofenpump #neurokirurgi #MR #safetynurse #sjusköterskesnack #bästajobbetivärlden #OP

Musik: https://www.bensound.com Funny song