Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

May 5, 2020

Efter 10 år på resebyrå satte Jessi sig i skolbänken för att byta bana och bli sjuksköterska. Med förkärlek för barnsjukvård sökte Jessi sig till neonatalsjukvården efter examen. Jessi fick också möjligheten att specialisera sig genom en uppdragsutbildning inom intensivvård. Då Jessi tidigare arbetat på resebyrå har hon även haft en förkärlek till att resa, så vad kan bli bättre än att vara sjuksköterska och få möjlighet att utbilda andra sjuksköterskor i neonatal omvårdnad på Muhimbili National hospital i Dar es Salaam, Tanzania. Lyssna på ytterligare ett spännande och inspirerande avsnitt av sjuksköterskesnack som idag firar 100 avsnitt.

#avsnitt100 #utbildning #internationelltutbyte #neonatal #omvårdnad #göteborg #sjuksköterska #resebyrå #serviceyrke #uppdragsutbildning #muhmbilinationalhospital #globalamål #pediatrichealthinitiative #samverkan #positionering #Tanzania #sjuksköterskesnack #hjältar #utmaning #belöning #minskabarnadödligheten

Musik: https://www.bensound.com Funny song