Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Nov 7, 2018

I avsnitt 53 träffar vi ”rackarungarnas egen morsa” Annica Boija. Hon berättar om sitt fantastiskt inspirerande arbete på infektionsmottagningen. Hennes specialområden är immunbristsjukdomar, HIV och sprututbyte. Vi pratar fördomar och rädsla, vi försöker punktera flera fördomsbubblor, pratar mottagningsarbete och sjuksköterskans roll. Ta 60 minuters time out och lär dig mycket mer än bara sjuksköterskans arbete på en infektionsmottagning.

#avsnitt53 #Infektionsmottagning #sjuksköterska #smittskydd #HIV #hepatit #sprututbyte #calici #endocardit #tb #antibiotika #bästajobbetivärlden #kalmarlän #sjuksköterskesnack #semänniskan

Musik: https://www.bensound.com Funny song