Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Dec 5, 2018

Hon ville inte sitta på kontor och mata siffror, hon älskade att jobba med djur men blev sjuksköterska. En titel hon är mycket stolt över. I vårt 57:e avsnitt berättar Christina Ottosson om vägen hit och efter lite nosande på kirurgen och akuten landade hon ett fantastiskt jobb på ortoped, tack vare nedskärningar i vården. Inte något ont som inte har något gott med sig. Med nyfikna ögon lärde hon sig allt om knä och höftplastik och idag trivs hon som fisken i vatten på Sveriges bästa lilla sjukhus! En avdelning med gräddiga arbetstider, 1-2 helger på 8 veckor, stängt över jul och nyår. PS snart finns ett vikariat att söka :-)

#avsnitt57 #sjuksköterska #höftplastik #knäplastik #oskarshamn #elektivvård #proteser #tålamod #spinalanestesi #narkos #kalmarlänslandsting #sverigesbästalillasjukhus #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden

Musik: https://www.bensound.com Funny song