Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Mar 20, 2019

3 år senare börjar pusselbitarna falla på plats och förvirringen lägga sig. Ett flexibelt och mångsidigt yrke var det som sög in Sofia i sjuksköterskornas underbara värld. Trots sina unga "sjuksköterske år" har hon hunnit med lite olika sjuksköterskejobb och skaffat sig en bred erfarenhet vilket hon har nytta av på sin nuvarande arbetsplats som sjuksköterska på akuten för våldtagna, dit alla, oavsett könsidentitet är välkomna som utsatts för sexuella brott. Ännu ett mycket intressant avsnitt så det är bara att trycka på play.

#avsnitt68 #personligutveckling #pusselbitar #provtagning #akutmottagningförvåldtagna #inspiration #spårsäkring #rödakorsetshögskola #NCK #gynekologi #könsmogen #hbtqi #dygnetrunt #sjuksköterska #DNA #bästajobbetivärlden #Stockholm #södersjukhuset #forensiskomvårdnad #sjuksköterskesnack

Musik: https://www.bensound.com Funny song