Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Jun 20, 2018

Tillbaks till universitetet där vi försöker definiera vad omvårdnad är, varför vi skall studera teorier och bli akademiska. Vi pratar om att gå i olika skor i olika färger, vi pratar SBAR vi pratar ganska mycket rent generellt för att motivera och inspirera. Vi pratar russin i kakor och spånar om sjuksköterskerollens framtid. Häng med in i Tillans värld på Jönköping University.

Glöm inte att prenumerera på vår podcast. Följ oss gärna på instagram och facebook. Gillar du ett avsnitt – dela gärna.

#adjunkt #SBAR #högskola #sjuksköterskeutbildning #doktorand #jönköpinguniversity #sjuksköterskesnack #bästajobbetivärlden  #genomattläraandralärmansigsjälv

Musik: https://www.bensound.com Funny song