Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

May 7, 2019

77 år and still going strong! Marianne, en psykiatrisjuksköterska, diabetessjuksköterska, distriktssköterska & företagssjuksköterska. Mycket i hennes sjuksköterskevardag har handlat om telefonrådgivning därför var det inte främmande för henne när jobbet på 1177 vårdguiden dök upp. Ett jobb som gav henne möjligheten att fortsätta jobba långt efter pensionen.

#avsnitt74 #vårdguiden #1177 #telefonrådgivning #diabetes #vårdcentral #sjukvårdsrådgivning #nationellt #erfarenhet #bredd #teknik #rådgivningsstöd #vårdråd #utbildning #samtalsteknik

Musik: https://www.bensound.com Funny song