Preview Mode Links will not work in preview mode

Sjuksköterskesnack


Välkommen! 

Det här är en inspirerande podcast för dig som funderar på att bli sjuksköterska. Eller kanske är du redan sjuksköterska och nyfiken på vad det finns för olika karriärmöjligheter eller arbetsplatser. Betalt eller obetalt, i Sverige eller över hela världen. Kanske funderar du på att förverkliga en dröm.

Vi gör den här podcasten tillsammans med andra sjuksköterskor som vill dela med sig av sitt yrkesliv. Vi vill utforska våra möjligheter till ett spännande yrkesliv och hjälpa andra sökande genom att glänta på olika dörrar.

                

Mar 27, 2019

Trots att hon lekte doktor och sjukhus i barndomen hade hon aldrig några tankar på att jobba inom vården, men livet är fullt av överraskningar. Idag är hon sjuksköterska med en bred erfarenhet, allt från att ha drivit ett äldreboende till Kalmarjouren till dagens jobb som smittskydd och STI samordnare. Vi rätar ut en hel del frågetecken och försöker bena ut olika begrepp.

#avsnitt69 #1177 #UMO #smittskydd #STI #sjuksköterskesnack #förebyggandearbete #klamydia #gonorré #syfilis #hiv #sexualkunskap #överförbarainfektioner #venereologi #smittskyddsläkare #team #smittskyddslag #utbildning #sjuksköterskeutbildning #sekundärprevention #smittspårning #tvättahänderna

Musik: https://www.bensound.com Funny song